ukenpl
П'ятниця, 05 квітня 2024 14:14

ВІДБУВСЯ 10-Й РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Оцініть матеріал!
(2 голосів)
НА ДОНЕЧЧИНІ ВІДБУВСЯ 10-Й РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О ОБЛАСТІ!
 
4 квітня 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено 10-й практичний онлайн тренінг за темою «Налаштування ефектів анімації в презентації PowerPoint», який зібрав у віртуальній студії майже 100 учасників, що прагнуть постійно вдосконалювати свої цифрові навички.
Модератор заходу, методист НМЦ ПТО у Донецькій області Тетяна Солодун відкрила захід, привітала учасників, запропонувала учасникам нейрогімнастику руками для налаштування на роботу і кращого засвоєння матеріалу тренінгу та надала слово спікеру Ігорю Резоглазову, майстру виробничого навчання Білозерського професійного гірничого ліцею.
 
 
 
Спікер розповів учасникам що таке анімація та які типи анімаційних ефектів підтримує програма PowerPoint, продемонструвавши власні наробки. Ігор Федорович наголосив на тому, що анімаційні ефекти – це чудовий спосіб не тільки надати презентації цікавий вид і унікальність, а й підвищити її функціональність та збільшити зацікавленість здобувачів освіти. Презентації з анімаційними ефектами можна використовувати під час дистанційної освіти як на уроках теоретичного, так і виробничого навчання з метою наочності матеріалу.
Під час тренінгу учасники вдосконалили навички фарбування заздалегідь підготовлених малюнків машин і механізмів в програмі Paint та мали змогу покроково, під керуванням тренера, «оживити» їх.
Учасники тренінгу залишилися задоволеними активними, продуктивними, цікавими двома годинами свого часу. Щиро дякували тренеру Ігорю Резоглазову за нові знання й навички та НМЦ ПТО у Донецькій області за організацію корисного заходу.
Працюємо, вдосконалюємося й перемагаємо на освітньому фронті! Плекаємо перемогу УКРАЇНИ!
 
Переглядів : 32

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org