ukenpl
Субота, 30 березня 2024 14:54

Організація контролю знань здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Донеччини в умовах дистанційного навчання

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

29 березня 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено обласний онлайн семінар-практикум на тему: «Організація контролю знань здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання».

До заходу долучилися 65 педагогів професійної підготовки ЗП(ПТ)О області за всіма напрямками, які ознайомилися з системою роботи колег, з практичними досягненнями та цікавими ідеями у розробці завдань для проведення поточного, проміжного та вихідного контролю знань, умінь, навичок майбутніх кваліфікованих робітників під час проведення уроків професійної підготовки з використанням різних методів, засобів та інструментів дистанційної освіти для вдосконалення творчого потенціалу та професійної компетентності сучасного педагога, дізналися про необмежені можливості цифрових сервісів в системі роботи, орієнтованої на виклики сьогодення.

Засідання відкрила методист НМЦ ПТО у Донецькій області Філяєва Ірина Миколаївна, яка акцентувала увагу присутніх на важливості цифрових компетентностей педагога, що є однією з ключових в організації результативного освітнього процесу.

Спікери заходу, поділилися родзинками своєї роботи, продемонстрували вміння ефективної комунікації, презентували свій досвід використання найпопулярніших онлайн-платформ дистанційного навчання, які допомагають в організації контролю знань здобувачів освіти при проведенні уроків професійної підготовки:

  • Бондаренко Наталія Володимирівна, майстер виробничого навчання Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П. Ф. Кривоноса. Тема виступу: «Організація контролю знань і вмінь здобувачів освіти з професійно-практичної підготовки під час дистанційного навчання».

https://drive.google.com/file/d/11-XDf12VdkrodxzTQHxe1phg2hlqbVdS/view?usp=sharing

  • Чепа Олена Анатоліївна, майстер виробничого навчання Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П. Ф. Кривоноса. Тема виступу: «Контроль і перевірка знань на уроках виробничого навчання».

https://drive.google.com/file/d/1pTTtKxNNhcYXfUulViSiABvTc2BOBbHM/view?usp=sharing

  • Кучма Лариса Володимирівна, викладач спеціальних дисциплін напрямку підготовки «Автомобільний транспорт» Краматорського вищого професійного училища. Тема виступу: «Організація контролю знань з теоретичного навчання у здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання».

https://docs.google.com/presentation/d/1AMA47cyZOJKCNs-3qri9jTK_60vc9W5B/edit?usp=sharing&ouid=108903094639526670238&rtpof=true&sd=true

  • Пліс Сергій Григорович, викладач спеціальних дисциплін напрямку підготовки «Зварювальне виробництво» ДПТНЗ “Краматорський ЦПТО”. Тема виступу: «Оцінювання знань здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання під час воєнного стану».

https://docs.google.com/presentation/d/12wXdb33REdmfmegBFDNnxhjUxGfYG_y9/edit?usp=sharing&ouid=112418656333750927555&rtpof=true&sd=true

Семінар-практикум був змістовним і корисним, учасники обмінялись досвідом та подякували організаторам за удосконалення своєї професійно-педагогічної компетентності, отримані нові знання.

Тримаймо освітній фронт! Працюємо на майбутнє України! Слава Україні!

Переглядів : 88

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org