ukenpl
П'ятниця, 01 березня 2024 13:51

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧА ФІЗИКИ ЗП(ПТ)О ДОНЕЧЧИНИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ВЕБІНАРІ «ТЕХНОЛОГІЇ ЕВРИСТИЧНОГО НАВЧАННЯ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ Й ФІЗИКИ»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
       28 і 29 лютого 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області проведено дводенний Всеукраїнський вебінар: «Технології евристичного навчання на уроках математики й фізики».
       Мета заходу - сприяння обміну кращими практиками й інноваційними методами навчання з математики й фізики, надання інструментів для підтримки мотивації викладачів і здобувачів освіти для сприяння розвитку зацікавленості в навчанні.
         Від ЗП(ПТ)О Донецької області у Всеукраїнському вебінарі взяв участь Віталій Беспалий, викладач фізики Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені П. Ф. Кривоноса.
         26 учасників з різних ЗП(ПТ)О України представили дуже насичену програму заходу: використання симуляцій на уроках фізики; цифрові онлайн сервіси для моніторингу успішності здобувачів освіти; 3D технології у професійному навчанні; хмарні технологій при викладанні математики в умовах змішаного навчання; інструмент GeoGebra для візуалізації функції тощо.
          Викладач фізик СБРЦПО, Віталій Беспалий представив свій досвід застосування технологій евристичного навчання і виступив з темою: «Мотивація, активація до роботи. Ігрові методи навчання на уроках фізики, інформатики, астрономії». Доповідь супроводжувалась яскравою презентацією, цікавими відеороликами, елементами майстер-класу, позитивними емоціями.
             НМЦ ПТО у Донецькій області дякує організаторам вебінару, модератору Ользі Чадюк, всім учасникам та бажаємо творчості, наснаги і скорішої Перемоги!
 
Переглядів : 34

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org