ukenpl
П'ятниця, 01 березня 2024 13:41

МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ "БУДІВНИЦТВО ТА АРХІТЕКТУРА" ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ДОНЕЧЧИНИ РОЗВИВАЄТЬСЯ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
          29 лютого 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено онлайн засідання творчої групи педагогічних працівників будівельного напрямку підготовки з питань оновлення контенту Методичного порталу "Будівництво та архітектура".
     Освітній ресурс створений за підримкою Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області, є постійно діючим, відкритим та безкоштовним, розроблений для педагогічних працівників та здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
        На сторінках порталу педагоги діляться власним досвідом впровадження та використання на уроках професійної підготовки цифрових технологій навчання, вдосконалюють свої професійні компетентності та розвиток, які орієнтовані на виклики сьогодення. Матеріали, розміщені на сторінках ресурсу є авторськими, розроблені викладачами спеціальних дисциплін та майстрами виробничого навчання Донеччини за напрямком підготовки.
 
 
        Учасники засідання, Ірина ФІЛЯЄВА, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, Тетяна ДЕХТЯР, голова обласної методичної секції за напрямком, методист, викладач спеціальних дисциплін Торецького професійного ліцею, Надія ГРИГОРЯН, адміністратор сайту, майстер виробничого навчання ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище”, обговорили питання оновлення контенту Методичного порталу "Будівництво та архітектура" https://nvg213.wixsite.com/my-site , доповнили контент, наданими творчими педагогами області матеріалами, у відповідних розділах освітнього ресурсу (створені за допомогою сучасних ІТ-засобів та додатків дидактичні, методичні, відео матеріали, посилання на інші ресурси, тестові завдання, тощо), погодили внесені зміни щодо збільшення розділів ресурсу, спрямованих на активізацію пізнавальної діяльності здобувачів освіти.
        До плідної роботи освітнього ресурсу активно долучилися педагоги методичної секції педагогічних працівників з професій «Живописець», «Виробник художніх виробів з кераміки» (Олена ЧЕПА, голова обласної методичної секції, майстер виробничого навчання Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П. Ф. Кривоноса), з пропозицією презентувати кращі практики впровадження педагогічних і виробничих інновацій з використанням сучасних Інтернет-ресурсів на уроках професійної підготовки за професіями.
      Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області висловлює вдячність педагогічним працівникам за корисну, творчу, креативну роботу над оновленням контенту Методичного порталу "Будівництво та архітектура"!
        Тримаймо освітній фронт! Працюємо на майбутнє України! Слава Україні!
 
Переглядів : 46

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org