ukenpl
Понеділок, 26 лютого 2024 08:25

ШКОЛА ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗВАРЮВАЛЬНОГО НАПРЯМКУ ПІДГОТОВКИ ЗП(ПТ)О ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
       21 лютого 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області було проведено онлайн засідання школи перспективного педагогічного досвіду педагогічних працівників зварювального напрямку підготовки ЗП(ПТ)О Донецької області «Формування професійної компетентності та професійної майстерності сучасного педагога зварювального виробництва». Тема заняття: «Сучасні підходи до організації проведення уроків професійної підготовки». До засідання на платформі Google Meet долучилися 44 педагогаза напрямком підготовки.
 
 
           Модератор заходу, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, Ірина ФІЛЯЄВА, розповіла присутнім про систему планування роботи викладача та майстра виробничого навчання, методичні підходи до проведення традиційного та дистанційного уроку професійної підготовки, нагадала учасникам засідання що урок професійної підготовки базується на принципах особистісно-орієнтованого і диференційованого навчання, де кожний здобувач освіти стає центральною фігурою навчального процесу, а педагог виступає в ролі організатора самостійної, активної навчальної діяльності, компетентного консультанта і помічника.
           Ніна Глобіна, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, надала відповіді педагогам на запитання про особливості атестації педагогічних працівників у 2024 навчальному році, наголосивши на основні відмінності нового Положення про атестацію.
Спікери заходу:
- Пітіляєва Людмила Графіїлівна, голова обласної методичної секції педагогічних працівників з професій зварювального виробництва, викладач спеціальних дисциплін Краматорського вищого професійного училища. Тема виступу: «Організаційно – методичні заходи з підготовки до проведення кваліфікаційної та державної кваліфікаційної атестації у «Краматорському вищому професійному училищі».
- Черненко Євген Васильович, викладач спеціальних дисциплін, майстер виробничого навчання Курахівського професійного ліцею. Тема виступу: «Від уроку виробничого навчання - до професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників».
- Домахін Валерій Миколайович, майстер виробничого навчання ДНЗ «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». Тема виступу: «Навчальна документація майстра виробничого навчання».
          Онлайн-зустріч пройшла продуктивно, учасники подякували організаторам за отримані нові знання, за підвищення та вдосконалення педагогічної майстерності сучасного педагога професійної підготовки.
          Тримаймо освітній фронт! Працюємо на майбутнє України! Слава Україні!
Переглядів : 48

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org