ukenpl
П'ятниця, 16 лютого 2024 06:56

Проведено 9-й регіональний практичний онлайн-тренінг за темою: «Використання онлайн-дошки Сlassroomscreen у синхронному режимі»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПРОВЕДЕННЯ ТРЕНІНГОВИХ ЗАНЯТЬ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

    15 лютого 2024 року НМЦ ПТО у Донецькій області організував 9-й практичний онлайн-тренінг  за темою «Використання онлайн-дошки Сlassroomscreen у синхронному режимі». Цикл даних заходів проводиться з метою удосконалення інформаційно-цифрової компетентності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О при проведенні уроків.

      На початку тренінгового заняття методист НМЦ ПТО у Донецькій області Людмила КРАВЧЕНКО підкреслила необхідність постійного самовдосконалення та саморозвитку педагогів, підвищення та вдосконалення цифрових педагогічних компетентностей і навичок, а також прагнення до творчості та урізноманітнення освітнього процесу заради покращення якості навчання здобувачів освіти.

       Тренер – Євген КЛЕЙНО, викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Торецького професійного ліцею, в режимі реального часу працював на платформі Сlassroomscreen, детально ознайомлював присутніх педагогів з функціональними можливостями та принципом роботи даного сервісу.

       Classroomscreen – сервіс, який допоможе зробити будь-який урок незабутнім саме завдяки своєму зручному інтерфейсу та можливостям у межах візуалізації різних тем. Таймер, годинник, секундомір, календар, магічні кубики, можливість набору тексту та створення зображень, рефлексія, рівень шуму та світлофор, qr-код та випадкове ім’я – це чудові інструменти, які можуть зробити урок цікавішим. Це універсальна дошка, яка може підійти для занять з будь-яких дисциплін.

     Крім цього, платформа Сlassroomscreen дозволяє спростити проведення онлайн-уроку не виходячи з платформи: демонстрація матеріалу з будь-якої платформи за принципом URL-посилання; залучення здобувачів освіти до навчального матеріалу через активні інструменти платформи; демонстрація відео з YouTube зі звуком не переходячи до додаткових вкладок; актуалізація здобувачів освіти через візуальні інструменти тощо.

         Під час тренінгового заняття більшість учасників паралельно з тренером працювали на своїх дошках.

         Тренінг пройшов продуктивно, корисно та цікаво. Як результат – нові знання, вміння, навички, які, безсумнівно, стануть у нагоді профтехоствітянам Донеччини.

          Щиро дякуємо тренеру за представлений досвід та за цікаве заняття.

     Навчаємось і вдосконалюємо свої цифрові навички для організації сучасного та ефективного освітнього процесу.

Тримаймо свій освітянський фронт! Працюймо на перемогу!

Все буде Україна!

Переглядів : 54

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org