ukenpl
П'ятниця, 09 лютого 2024 13:58

ПІДТРИМАЄМО, ПРОФЕСІЙНУ ОСВІТУ!

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

ПІДТРИМАЄМО, ДОНЕЦЬКУ ОБЛАСТЬ!

ПІДТРИМАЄМО, ПРОФЕСІЙНУ ОСВІТУ!

ПІДТРИМАЄМО, СЕЛИДІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ!

       Другий рік поспіль йде повномасштабна війна в Україні.

       Всі ми знаємо, що робить війна з навчальними закладами нашої Країни. Але, не зломити дух йти у перед, діяти, перемагати.

       Селидівський професійний ліцей прийняв виклик і зробив все, щоб прийняти українську молодь на 2024-2025 рік навчання у очному, змішаному і дистанційному форматі для молоді яка знаходиться за кордоном але мріє отримати українську професійну освіту.

       Селидівський професійний ліцей релакований навчальний заклад у більш безпечне місце до Дніпропетровської області міста Тернівка.

       Тернівський професійний гірничий ліцей люб’язно надав кабінети для теоретичних занять та майстерні для проведення практичних робіт з професії кухар, кондитер.

       Кваліфіковані викладачі та майстри чекають на українську молодь, щоб поділитися своїми знаннями та передати свій практичний досвід майбутнім кваліфікованим спеціалістам з професії кухар, кондитер.

       Об’єднаний як ніколи, креативний інженерно-педагогічний колектив Селидівського професійного ліцею не зупиняє свою роботу, навпаки, з новими силами готовий і надалі навчати молодь України робітничим професіям, які так потрібні сьогодні та у післявоєнні часи.

Наталя КІРУСЕНКО

Переглядів : 71

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org