ukenpl
Субота, 27 січня 2024 16:22

ДОНЕЧЧИНА ПРОДОВЖУЄ ОПАНОВУВАТИ ЦИФРОВІ ЗАСТОСУНКИ!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

       25 січня 2024 року Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області організував та провів регіональний онлайн семінар-практикум на тему: «Інтерактивні методи навчання: переваги та практичне використання в освітньому процесі» для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О торгово-кулінарного напрямку.

      Мета заходу включала як теоретичний, так і практичний компоненти, спрямовані на розвиток навичок та знань педагогічних працівників у використанні інтерактивних методів в освітньому процесі.

         Анна ОПАНАСЕНКО, профільний методист НМЦ ПТО у Донецькій області створила можливість для обміну досвідом та взаємної підтримки між учасниками семінару, щоб підвищити ефективність використання інтерактивних методів. Методист наголосила на важливості передачі знань про різноманітні інтерактивні методи та пошуку інноваційних, творчих підходів до викладання.

         Детальний розгляд конкретних прикладів використання інтерактивних методів в навчанні та рекомендацій щодо успішної імплементації висвітлений спікерами семінару:

         Під час заходу педагогічні працівники поділились інструментами та знаннями, необхідними для успішного впровадження інтерактивних методів у власну педагогічну практику та запланували подальшу роботу методичної секції торгово-кулінарного напрямку.

          НЕ ЗУПИНЯЄМОСЬ! ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ НА КОРИСТЬ КРАЇНІ!

Переглядів : 100

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org