ukenpl
Четвер, 25 січня 2024 13:08

ЗАВЕРШИВСЯ 7-Й РЕГІОНАЛЬНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ЗП(ПТ)О ДОНЕЧЧИНИ!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

ЗАВЕРШИВСЯ 7-Й РЕГІОНАЛЬНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ 0П(ПТ)О ДОНЕЧЧИНИ!

 24 січня 2024 року в рамках методичної допомоги педагогічним колективам ЗП(ПТ)О області, Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області був проведено 7-й практичний онлайн тренінг на тему: «Інтерактивний робочий аркуш. Робота у застосунку "Wizer.me"». До навчання на платформі Google Meet долучилися 102 учасника.

Модератор заходу, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, Ірина ФІЛЯЄВА, відкрила тренінгове заняття, нагадала педагогам що Інтернет-сервіси та цифрові технології стали невід’ємною частиною повсякденного життя, вони необхідні для забезпечення комунікації, пошуку та обміну інформацією, допомагають розвинути цифрові навички у здобувачів освіти та підвищують цифрову компетентність педагога і є запорукою організації результативного, цікавого, сучасного освітнього процесу.

Любов БЕРЕЖНА, тренер, методист Лиманського професійно-технічного училища, надала загальну інформацію про онлайн-ресурси, де можна розміщувати навчальний контент, презентувала зразки особисто розроблених інтерактивних матеріалів у застосунку Wizer.me, розкрила цікаві ідеї використання означеного сервісу, провела майстер-клас з алгоритму створення робочого аркушу та інтерактивних завдань різних типів.

 

В рамках тренінгу педагоги мали змогу розібратися із інтерфейсом онлайн-ресурсу Wizer.me, основними кроками зі створення та наповнення означеного сервісу, механізмом упорядкування матеріалів для самостійного опрацювання здобувачами освіти конкретної теми уроку, створення інтерактивного середовища для організації спільної роботи здобувачів освіти над вирішенням поставлених завдань.

Педагогам, що не змогли приєднатися до заходу, чи не все зрозуміли, тренер підготувала презентацію:

https://www.canva.com/design/DAF0N4CPFKc/D7raJ4-iFK5xbBBDTS1TEA/edit?utm_content=DAF0N4CPFKc&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton 

Тренінгове заняття пройшло цікаво і продуктивно, присутні висловили подяку тренеру та організаторам за отримані нові знання, за підвищення та вдосконалення цифрових компетентностей з використання онлайн-сервісів на уроках.

Тримаймо освітній фронт! Працюємо на майбутнє України! Слава Україні!

Переглядів : 65

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org