ukenpl
Четвер, 18 січня 2024 15:01

Відбувся «Вебінар з оцінювання на основі компетенцій», організований Європейський фонд освіти (ETF), Європейською асоціацією професійного навчання (EVTA), Європейською асоціацією інститутів професійного навчання (EVBB) та Omnia Education Partnership

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
18 січня 2024 року відбувся «Вебінар з оцінювання на основі компетенцій», організований Європейський фонд освіти (ETF), Європейською асоціацією професійного навчання (EVTA), Європейською асоціацією інститутів професійного навчання (EVBB) та Omnia Education Partnership Ltd. (OEP)
 
Спікери за Програмою онлайн заходу:
1. Привітання та знайомство. Цілі та очікувані результати сьогоднішнього вебінару та офлайн-семінару в березні з компетентнісно-орієнтованого оцінювання для українських учасників.
Олена Бех, старший експерт з розвитку людського капіталу, координатор з інноваційного викладання та навчання, ЄФО.
Анатолій Гармаш, старший експерт з розвитку людського капіталу та систем кваліфікацій, ЄФО.
2. Оцінювання блоків компетенцій у Франції – приклад від АПНД: стандарти та підготовка оцінювання. Як визначаються одиниці оцінювання та як готується процес його проведення? Алекс Ленуар, директор проекту, АПНД. Запитання та відповіді.
 
 
3. Практичне застосування оцінювання в ПОН та навчанні дорослих: як проводиться оцінювання у Фінляндії. Елементи системи, ролі, процес і реєстрація результатів. Мерві Янссон, генеральний директор Omnia Education Partnerships Ltd. Запитання та відповіді.
4. Мікро-сертифікати «Фундації VCC» у системі оцінювання на основі компетенцій у Польщі Марек Марчак, менеджер з обслуговування та розвитку ІТ-систем Європейська Освітня Академія «Фундація VCC». Запитання та відповіді.
5. Oбмін думками та відповіді на запитання учасників щодо представлених практик. Пoглиблене обговорення застосовності/придатності представлених елементів дo української системи. Ар'єн Дей, старший експерт з розвитку людського капіталу, ЄФО.
 
 
6. Подальші кроки з підготовки до очного семінару в березні в Афінах, включаючи подальше анкетування та логістику навчальної поїздки. Запитання, відповіді, підведення підсумків зустрічі.
Георгіос Зісімос, керівник підрозділу політичних консультацій та програм ЄС, ЄФО.
Теодор Грассос, генеральний секретар ЄАІПП.
Джулія Мескіно, генеральний директор ЄАПП.
Олена Бех, старший експерт з розвитку людського капіталу, координатор з інноваційного викладання та навчання, ЄФО.
 
Переглядів : 37

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org