ukenpl
П'ятниця, 12 січня 2024 11:28

Відбувся 5-й регіональний практичний онлайн тренінг за темою «Майстерка. Дидактичні ігри на уроках: сервіс дидактичних ігор Lumio»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

НА ДОНЕЧЧИНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НОВА БЕЗКОШТОВНА ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О ОБЛАСТІ

              11 січня 2024 року НМЦ ПТО у Донецькій області організував 5-й практичний онлайн тренінг за темою «Майстерка. Дидактичні ігри на уроках: сервіс дидактичних ігор Lumio», який зібрав в онлайн просторі 112 учасників.

        На початку тренінгового заняття методист НМЦ ПТО у Донецькій області Людмила КРАВЧЕНКО підкреслила необхідність постійного самовдосконалення та саморозвитку педагогів, підвищення та вдосконалення цифрових педагогічних компетентностей і навичок, а також прагнення до творчості та урізноманітнення освітнього процесу заради покращення якості навчання здобувачів освіти.

            Спікер тренінгу – Людмила ГУСАК, викладач Слов'янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П. Ф. Кривоноса, керівник школи перспективного педагогічного досвіду викладачів суспільних дисциплін ЗП(ПТ)О Донецької області, детально ознайомила присутніх педагогів з функціональними можливостями та принципом роботи сервісу Lumio – цифрового інструменту навчання, який перетворює уроки на активні спільні навчальні заняття, у яких беруть участь учні у своїх пристроях.

            Сервіс Lumio дозволяє викладачам зробити урок більш ефективним та залучити учнів до процесу навчання, при цьому абсолютно неважливо у якому форматі викладач проводить заняття. Сервіс однаково цікавий і при проведенні класичного уроку, й у форматі змішаного навчання, і навіть при організації асинхронних уроків.

             Під час тренінгу більшість учасників паралельно з тренером створювати свої дидактичні ігри.

Для педагогічних працівників, які не змогли взяти участь у тренінгу чи не встигли закінчити роботу, тренерка підготувала:

1. Презентацію: https://docs.google.com/presentation/d/1lAv_k0lL0jH_C7x3H-5gIpiTWfp1aG9Wd2cMvqu3gLQ/edit?usp=sharing

2. Відеоінструкцію зі створення тестів: https://youtu.be/1k0aph9abvg

3. Відеоінструкцію зі створення уроку: https://youtu.be/s3dtg_EaGKY  

4. Відеоінструкцію зі створення ігор: https://youtu.be/DH0m-KrjQ-0

        Тренінг пройшов продуктивно, корисно та цікаво. Як результат – нові знання, вміння, навички, які, безсумнівно, стануть у нагоді профтехоствітянам Донеччини.

        Щиро дякуємо тренерці за представлений досвід та за цікаве тренінгові заняття.

        Канікули (у здобувачів освіти) добігають кінця, проте НМЦ ПТО у Донецькій області має намір продовжувати проведення тренінгових занять для педагогічних працівників і під час другого семестру. Тому, попереду ще багато цікавого. Чекаємо всіх на наступний тренінг.

Працюємо кожен на своєму фронті! Віримо та всі разом наближаємо ПЕРЕМОГУ!

 

Переглядів : 54

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org