ukenpl
Четвер, 11 січня 2024 07:58

4-й регіональний практичний онлайн тренінг за темою «Чат GPT – потужний інструмент зі штучним інтелектом для полегшення роботи викладача»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НОВА БЕЗКОШТОВНА ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О ОБЛАСТІ

           10 січня 2024 року відбувся 4-й регіональний практичний онлайн тренінг за темою «Чат GPT – потужний інструмент зі штучним інтелектом для полегшення роботи викладача».

           На початку заходу, методист НМЦ ПТО у Донецькій області Ольга Пустовгарова привітала учасників, звернула увагу на необхідність постійного підвищення та вдосконаленні цифрових компетентностей, а також анонсувала подальшу організацію та роботу тренінгів.

           Тренерка заходу Олена Тітаренко, досвідчена викладачка інформатики Краматорського вищого професійного училища ознайомила присутніх з загальними можливостями чатботів зі штучним інтелектом. Використання чатботів у роботі викладача вносить інновації в процес викладання і може бути корисним інструментом для полегшення ряду завдань, що звільнить час педагога для більш глибокого вивчення матеріалу та підготовки до занять.

 

           Окремо учасники розглянули роботу чату GPT та чату Claude. Після нескладної реєстрації та системних налаштувань чатів тренерка пояснила і навела приклади запитів для чатботу. В практичній частині тренінгу педагогі почали надавати чату завдання: створити тест, вікторину, написати есе, план уроку, розв’язати задачу тощо.

           Наприкінці тренінгу учасники дуже активно задавали тренеру питання, і одноголосно прийшли до висновку, що використання чату GPT відкриває багато можливостей для оптимізації роботи викладача. Проте людський фактор залишається ключовим у навчанні - технології лише доповнюють та покращують освітній процес. НМЦ ПТО у Донецькій області та учасники тренінгу висловили подяку Олені Тітаренко за ефективний, корисний, цікавий тренінг.

           Допомагаємо ЗСУ та віримо у нашу перемогу! Слава Україні!

Посилання на презентацію: https://docs.google.com/presentation/d/1Rf3kYmODrUaTe4Bd5cEoDIE0Ukbmu3ti/edit?usp=sharing&ouid=110610477497100943661&rtpof=true&sd=true

Переглядів : 48

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org