ukenpl
Неділя, 07 травня 2023 11:26

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ ПРОФТЕХОСВІТЯН ДОНЕЧЧИНИ З ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ЗП(ПТ)О ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
      4 травня 2023 року, на запрошення НМЦ ПТО у Чернігівській області, профтехосвітяни Донеччини взяли участь у творчий майстерні «Сучасний методист – запорука творчого педколективу».
      З огляду на виклики та нагальні потреби, які постали перед системою освіти України, з метою спрощення ведення документообігу, було розглянуто питання впровадження електронних журналів в освітній процес.
Методист НМЦ ПТО у Донецькій області Ольга Пустовгарова акцентувала увагу присутніх на актуальності використання електронних журналів для автоматизації обліку і контролю успішності здобувачів освіти. Маючи певний досвід роботи з е-журналами, представники ЗП(ПТ)О Донецької області поділились досвідом з колегами Чернігівщини.
       Заступник директора з НВР Торецького професійного ліцею Оксана Злобіна та технічний адміністратор Євген Клейно представили роботу з платформою електронного журналу atoms.ua.
       Використання електронного сервісу e-school для обліку успішності здобувачів освіти продемонстрували Ольга Новікова, заступник директора з навчально-методичної роботи Краматорського вищого професійного училища та Олена Тітаренко, викладач інформатики, технічний адміністратор. Після презентації досвіду представників Донеччини відбулось жваве обговорення проблемних питань.
       Дякуємо профтехосвітянам Чернігівської області за запрошення та можливість поділитися своїм досвідом.          Сподіваємось на подальшу продуктивну співпрацю.
       Працюємо на освітянському фронті та наближаємо Перемогу!
Переглядів : 89

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org