ukenpl
Вівторок, 28 березня 2023 13:25

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ШКОЛИ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ «ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ ВИКЛАДАЧА»!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ШКОЛИ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ «ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ ВИКЛАДАЧА»!
          Школа перспективного педагогічного досвіду є однією з форм методичної роботи з підвищення кваліфікації педагогів, впровадження й удосконалення провідних методів викладання. 14 березня 2023 року проведено перше онлайн заняття ШППД для викладачів математики та фізики ЗП(ПТ)О. Профільний методист НМЦ ПТО у Донецькій області Ольга Пустовгарова привітала учасників заходу і представила керівника ШППД – Олександра Циганка, досвідченого, ерудованого викладача фізики Покровського професійного ліцею.
         Перше заняття ШППД проведено в день, коли математики всього світу відзначають Міжнародний день числа Пі – день найвідомішої математичної константи. На початку заняття Олександр Циганок презентував колегам цікавий, нестандартний метод обчислення цього магічного числа за допомогою звичайної швацької голки.
         Тема першого заняття «Особливості та інструментарій створення дистанційного уроку засвоєння нових знань» є актуальною та однією з самих розповсюджених серед дистанційних уроків. Керівник ШППД звернув увагу на планування та набір інструментів, які використовує викладач, а також детально розібрав структура уроку засвоєння нових знань. До кожного етапу уроку Олександр Циганок підібрав доцільні, ефективні цифрові інструменти взаємодії викладача і учня: виконання тестових вправ, перегляд відеороликів по предмету, розв’язання задач на дошці Jamboard, рефлексія за допомогою сервісів Mentimeter та Ahaslides. Педагоги мали можливість безпосередньої участі у всіх етапах уроку, в якості учнів, що значно пожвавило заняття ШППД, зробило його інтерактивним, практичним та корисним.
Після обговорення всіх етапів дистанційного уроку між колегами виник діалог по обміну досвідом з питання проведення занять в синхронному режимі, а саме використання цифрових інструментів візуалізації, що є дуже актуальною проблемою для кожного викладача математичних дисциплін.
          Всі присутні на першому онлайн занятті ШППД подякували організаторів, побажали один одному творчості, витримки, продуктивних та цікавих уроків, і головне – скорішої Перемоги!
Тримаємо освітянський фронт, працюємо, навчаємо заради майбутнього. Надаємо молодому поколінню необхідні знання, вміння, життєву мудрість, прищеплюємо любов до України та славної нації українців.
Посилання на презентацію до першого онлайн заняття ШППД: https://docs.google.com/.../11aHIAsezwO1khi05GOO6.../edit...
ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ! СЛАВА УКРАЇНІ! 
Переглядів : 183

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org