Версія для друку
Вівторок, 28 березня 2023 13:05

ПЕДАГОГІЧНА РАДА ДНЗ "БАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО" ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ НМЦ ПТО У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
ПЕДАГОГІЧНА РАДА ДНЗ "БАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО" ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ НМЦ ПТО У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ!
         14 березня 2023 року відбулось онлайн засідання педагогічної ради ДНЗ "Бахмутський центр професійно-технічної освіти" за результатами моніторингу освітнього процесу.
         Керівництвом закладу освіти на засідання запрошено Едуарда ГОНЧАРОВА, директора НМЦ ПТО у Донецькій області та методистів Центру, які брали участь у моніторингу в якості експертів: Ольгу ПУСТОВГАРОВУ і Людмилу КРАВЧЕНКО.
        У засіданні також взяли участь і інші представники обласної методичної служби професійної освіти для обговорення інших робочих питань.
На початку засідання Оксана ЗАХАРОВА, заступник директора ДНЗ "Бахмутський ЦПТО" представила педраді результати моніторингу, надала свою характеристику поточній ситуації в закладі освіти та передала слово представникам НМЦ ПТО у Донецькій області:
  • Едуард ГОНЧАРОВ, директор НМЦ ПТО у Донецькій області у своєму виступі виділив загальні проблемні питання проведення онлайн занять з теоретичної та практичної підготовки та наголосив на відповідальності педагогів, здобувачів освіти та їх батьків;
  • Ольга ПУСТОВГАРОВА, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області, учасниця моніторингу ЗП(ПТ)О області у своєму виступі підкреслила позитивні і негативні моменти в організації онлайн уроків взагалі по області та конкретно в ДНЗ "Бахмутський ЦПТО".

       Окрім цього, під час засідання були також опрацьовані й питання організації атестації педагогічних працівників у 2022/2023 н. р., про що розповів Едуард ГОНЧАРОВ, директор НМЦ ПТО у Донецькій області, учасник обласної атестаційної комісії ДОН Донецької ОДА, презентував вимоги до підготовки атестаційних документів в ЗП(ПТ)О та пояснив необхідність ретельної підготовки до такої відповідальної події в житті кожного педагога - атестації.
ПРАЦЮЄМО, БОРЕМОСЬ І ВІРИМО У НАШУ ОБОВ'ЯЗКОВУ ПЕРЕМОГУ НАД РАШИСТСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ! СЛАВА ЗСУ!
 
Переглядів : 170