Версія для друку
Вівторок, 07 березня 2023 17:12

ВІДБУЛАСЬ ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ОНЛАЙН НАРАДА НМЦ ПТО У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ З КЕРІВНИМ СКЛАДОМ ЗП(ПТ)О ДОНЕЧЧИНИ!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
17 лютого 2023 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області організовано і проведено інформаційно-методичну онлайн нараду з керівним складом ЗП((ПТ)О Донеччини.
До участі в заході були запрошені: директори закладів, заступники директорів, методисти та відповідальні за атестацію педпрацівників особи.
Едуард ГОНЧАРОВ, директор НМЦ ПТО у Донецькій області привітав учасників, презентував Програму заходу й основні робочі моменти, на яких треба акцентувати увагу учасників, та передав слово модератору онлайн наради Ніні БЄЛОВІЙ, в. о. заступника директора з методичної роботи НМЦ ПТО у Донецькій області, яка після привітання учасників підкреслила важливість озвучення проблемних питань в роботі ЗП(ПТ)О області.
ПРОТЯГОМ НАРАДИ БУЛИ РОЗГЛЯНУТІ НАСТУПНІ ПИТАННЯ:
1. Результати проведення циклу практичних тренінгів за рівнем володіння цифровими технологіями для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О - спікери Людмила КРАВЧЕНКО, методист кабінету загальноосвітньої підготовки та Тетяна СОЛОДУН, методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області.
2. Проміжні підсумки моніторингу організації дистанційного освітнього процесу в ЗП(ПТ)О на запит департаменту освіти і науки Донецької ОДА - спікер Ольга ПУСТОВГАРОВА, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області.
3. Підготовка до атестації в комісії ІІІ рівня педагогічних працівників ЗП(ПТ)О у 2022/2023 навчальному році - спікер Едуард ГОНЧАРОВ, директор НМЦ ПТО у Донецькій області.
4. Порядок подання методичних розробок на розгляд Навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Донецькій області - Ольга ПУСТОВГАРОВА, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області.
5. Аналіз виконавчої дисципліни та методичної активності педагогічних колективів ЗП(ПТ)О - спікер Ніна БЄЛОВА, в. о. заступника директора з методичної роботи НМЦ ПТО у Донецькій області.
6. Запитання - відповіді.
Дякуємо всім учасникам за активність у нараді, цікаві та конкретні запитання, спікерам за змістовні доповіді та відповіді на запитання!
Працюємо, боремось та віримо у нашу ПЕРЕМОГУ! Слава Україні!
 
Переглядів : 126