ukenpl
Четвер, 01 червня 2023 06:55

Засідання журі обласного конкурсу на кращий відеодослід з фізики серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Донецької області

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

        31 травня 2023 року, на виконання наказу НМЦ ПТО у Донецькій області від 17.04.2023 року № 23, в онлайн форматі відбулось засідання журі обласного конкурсу на кращий відеодослід з фізики серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області.

        На засіданні були присутні всі члени журі під керівництвом голови журі – Ніни Бєлової, в. о. заступника директора НМЦ ПТО у Донецькій області. До складу журі також увійшли методисти Центру та досвідчені фізики ЗП(ПТ)О Донецької області:

- Пустовгарова О. В., методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області;

- Солодун Т. С., методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області;

- Циганок О. О., викладач фізики Покровського професійного ліцею;

- Макаренко І. М., викладач фізики Торецького професійного ліцею;

- Донцова Л. С., викладач фізики ДПТНЗ «Краматорський центр професійно-технічної освіти»;

- Суббота О. О., викладач математики та фізики Білозерського професійного гірничого ліцею.

           

Протягом двох тижнів учасники журі переглядали відеоролики, надіслані від закладів освіти на Конкурс. За результатами переглядів заповнювались протоколи відповідно до критеріїв оцінювання. Члени журі поділились позитивними враженнями від переглядів відеороликів, відзначили, що всі роботи виконані учнями самостійно, мають оригінальні і цікаві ідеї, практичне спрямування, а головне – сприяють підвищенню рівня знань з фізики та розвитку творчих здібностей здобувачів освіти. Також під час ретельного перегляду відеороликів виявлені недоліки та порушення: помилки в фізичних термінах, невірні підрахунки, нерозуміння фізичного явища, невиконання умов конкурсу тощо. Більше двох годин тривало обговорення, заповнення підсумкової таблиці, визначення переможців та лауреатів.

           Результати будуть закріплені наказом організатора Конкурсу НМЦ ПТО у Донецькій області і найближчим часом будуть оприлюднені. Більш детальний розгляд результатів Конкурсу планується на засіданні обласної методичної секції викладачів фізики в першій декаді червня 2023 року та в інформаційно-аналітичному звіті.

           НМЦ ПТО у Донецькій області висловлює слова щирої вдячності всім за активну участь у Конкурсі. Переможці отримають відповідні Дипломи, а викладачі та учасники журі – Подяки за активність.

           Працюємо на освітянському фронті, разом наближаємо нашу Перемогу!

Переглядів : 111

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org