Версія для друку
Вівторок, 25 квітня 2023 16:26

На Донеччині проведено засідання Школи перспективного педагогічного досвіду педагогічних працівників ЗП(ПТ)О сільськогосподарського напрямку

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

         25 квітня 2023 року НМЦ ПТО у Донецькій області проведено засідання Школи перспективного педагогічного досвіду педагогічних працівників ЗП(ПТ)О сільськогосподарського напрямку Донецької області.

         Відкрила засідання Тетяна Долініна, методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області, яка ознайомила присутніх з планом роботи засідання та надала слово керівнику ШППД Миколі Пшиченко, майстру виробничого навчання Олександрівського професійного аграрного ліцею. Микола Пшиченко презентував учасникам засідання досвід роботи з проведення уроку виробничого навчання за темою «Ознайомлення учнів з механізмами керування трактором МТЗ-892».

         Посилання на відеоролик: https://www.youtube.com/watch?v=QvBEwiEFkEg 

         По завершенню виступу Миколи Пшиченко учасники засідання активно обговорювали урок та надали високу оцінку його проведенню.

         В обговоренні уроку взяли участь:

  • Євген Жовніренко, майстер виробничого навчання Великоновосілківського професійного ліцею;
  • Сергій Товстокорий, майстер виробничого навчання ДНЗ «Слов’янський професійний аграрний ліцей»;
  • Лариса Бабій, заступник директора з НВрР, ДНЗ «Слов’янський професійний аграрний ліцей»;
  • Сергій Шатіло, заступник директора з НВрР Волноваського професійно-технічного училища.

        В зв’язку з закінчення навчального року Тетяна Долініна, методист НМЦ ПТО у Донецькій області надала учасникам засідання методичні рекомендації, щодо проведення кваліфікаційної атестації.

        Наприкінці засідання учасники обговорили питання щодо дотримання умов проведення конкурсу «Моя професія – Тракторист» серед здобувачів освіти, які навчаються за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

        Завершилося засідання подяками учасникам і організаторам за участь і проведення заходу та побажаннями якнайшвидшого завершення війни.

Переглядів : 115