ukenpl
Четвер, 06 квітня 2023 16:52

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА КЕРІВНИКІВ РЕГІОНАЛЬНИХ МЕТОДИЧНИХ СЛУЖБ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОГО ФЕСТИВАЛЮ «ВЕЛИЧ І ГЕРОЇЗМ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ»!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
        6 квітня 2023 року відбулась погоджувальна нарада з питань підготовки до Всеукраїнського профорієнтацінйого Фестивалю "Велич і героїзм професійної освіти України".
        Модератором онлайн зустрічі була Голда Виноградська, Президент ГО "Національне галузеве партнерство в легкій промисловості України Fashion Globus Ukraine.
        У 2023 році "Fashion Globus Ukraineта Асоціація швейних училищ України пропонує все ж таки не відмовлятись від важливої справи популяризації ваших закладів та професій легкої промисловості, але зробити це у вигляді фестивалю, а не конкурсу. Це спростить вашу підготовку та наше проведення, яке буде в режимі онлайн, але не зменшить зміст та ефект синергії проведення профорієнтаційної компанії на Всеукраїнському рівні.
       Отже, стартує профорієнтаційний Фестиваль «ВЕЛИЧ І ГЕРОЇЗМ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ» та з матеріалами учасників із його різноманітними активностями відбудеться з 15-25 червня 2023 р. на різних платформах.
       Реєстрація на участь у фестивалі: за посиланням https://forms.gle/SvzmyRfBbpav9nc46
Переглядів : 124

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org