ukenpl
П'ятниця, 31 березня 2023 08:07

Засідання атестаційної комісії НМЦ ПТО у Донецькій області

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ НМЦ ПТО У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
         17 березня 2023 року, відповідно річного Плану роботи, відбулось онлайн засідання атестаційної комісії Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області.
         Відкрив онлайн засідання Едуард ГОНЧАРОВ, директор НМЦ ПТО у Донецькій області, голова атестаційної комісії. Він привітав методистів, які підійшли до відповідального етапу в роботі кожного педагога - атестації! Запропонував регламент роботи комісії та вислухав пропозиції всіх учасників. Після обговорення, комісія одноголосно затвердила запропонований регламент роботи.
         Ніна БЄЛОВА, заступник директора НМЦ ПТО у Донецькій області представила комісії методиста Ніну ГЛОБІНУ, яка атестується в комісії ІІІ рівня, та надала стислу характеристику її роботи у міжатестаційний період. Після чого методист презентувала свої досягнення атестаційній комісії та відповіла на всі запитання.
         Одноголосно атестаційна комісія затвердила відповідність займаній посаді Ніні ГЛОБІНОЇ та педагогічної категорії "спеціаліст вищої категорії".
Наступних колег методистів НМЦ ПТО у Донецькій області: Анну ОПАНАСЕНКО та Ірину ФІЛЯЄВУ представила секретар атестаційної комісії НМЦ ПТО у Донецькій області Ніна ГЛОБІНА, після чого методисти презентували свій досвід роботи в колективі та відповідали на запитання.
         Комісія одноголосно підтримала своїх колег і проголосувала за відповідність займаній посаді та присвоїли Анні ОПАНАСЕНКО та Ірині ФІЛЯЄВІЙ педагогічну категорію "спеціаліст І категорії".
         Вітаємо методистів з проходженням чергового етапу свого педагогічного розвитку! Бажаємо вам натхнення та подальшого професійного зростання на нелегкому шляху методиста регіональної методичної служби професійної освіти.
         СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ НАШІЙ УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!
Переглядів : 152

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org